Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/scggr/public_html/site/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

3° Meat Place Tour 

Το περιοδικό Meat Place, της πλέον έγκυρης πηγής ενημέρωσης για την αγορά κρέατος, κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις στην έκθεση και να προσελκύσει μεγάλο μέρος των επισκεπτών της. Πέτυχε επίσης να κοινοποιήσει το έργο της στο ευρύτερο κοινό, να αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και να επικοινωνήσει με όλους όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της κτηνοτροφίας, της πτηνοτροφίας, των τροφίμων και γενικότερα της διατροφικής αλυσίδας.
Εκτός όμως από την επικοινωνία που είχαν τα στελέχη του περιοδικού μέσω του περιπτέρου, την Κυριακή 10 Μαρτίου στο πλαίσιο της Detrop και στην αίθουσα Α του συνεδριακού κέντρου Νικόλαος Γερμανός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 160 και πλέον ατόμων η τρίτη κατά σειρά εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour με κεντρικό θέμα το νέο Αγορανομικό και Υγειονομικό Κώδικα καθώς και το νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Γεώργιος Τσαμασλής -αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γκουντενούδης – αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Σταύρος Βαβίας – αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Θεόδωρος Σουμπάσης – πρόεδρος της HELEXPO-ΔΕΘ.