Εκπαίδευση προσωπικού
Η SCG έχοντας οργανωμένο δίκτυο επιστημονικού προσωπικού σας παρέχει κάλυψη εκπαίδευσης του προσωπικού της επιχείρησής σας. Η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων επιβάλλεται από τον Κανονισμό 852/2004 της Ε.Ε. Για την Ελλάδα, η εκπαίδευση αυτή καθορίζεται στην ΥΑ14708/2007 (υποχρεωτικό επίπεδο 1).
Η εκπαίδευση που παρέχει η SCG αποτελείται από 3 επίπεδα :
-
Επίπεδο 1.
Εκπαίδευση όλων των χειριστών τροφίμων. (υποχρέωσή τους να έχουν βιβλιάριο υγείας).
-
Επίπεδο 2.
Εκπαίδευση αυτών που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις.
-
Επίπεδο 3.
Εκπαίδευση όλων των μελών των ομάδων HACCP και όσοι έχουν στενή σχέση με την εφαρμογή του.
(υποχρεωτικό στα συστήματα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής).
Αναλυτικότερα :
A. Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.
- Πιστοποίηση ΕΦΕΤ
- Επιδότησης από ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45).
Β. Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων.
- Κοινοτική και εθνική νομοθεσία ασφάλειας τροφίμων.
- Codex Alimentarius, FDA Code.
- Τεχνολογία τροφίμων.
- Marketing.
- Ανταγωνιστικότητα.
- Περιβαλλοντική Διαχείρηση.