Εκπαίδευση Προσωπικού

Η SCG προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για το προσωπικό της βιομηχανίας τροφίμων, εξασφαλίζοντας την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας.

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Εκπαίδευση στις βασικές αρχές υγιεινής σύμφωνα με τα συστήματα HACCP και τις απαιτήσεις των ελεγκτικών φορέων.

Νομοθεσία Τροφίμων

Ενημέρωση για τις τρέχουσες νομοθετικές απαιτήσεις στη βιομηχανία τροφίμων.

Διαχείριση Ποιότητας

Εκπαίδευση στην εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών για προσωπικό πρώτης γραμμής.

Οφέλη Εκπαίδευσης

  • Βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων
  • Συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις
  • Αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας
  • Ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών
  • Μείωση των κινδύνων και των λαθών στην παραγωγή
  • Βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και της ικανοποίησης των εργαζομένων