Εκπαίδευση Προσωπικού Βιοτεχνιών Τροφίμων
Εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην παραγωγή και επεξεργασία προϊόντων με βάση το κρέας.
Τεχνολογία Επεξεργασίας Κρέατος
Εκπαίδευση στις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, συντήρησης και μεταποίησης κρέατος.
Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων
Τεχνικές και μεθοδολογίες για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με βάση το κρέας.
Διασφάλιση Ποιότητας
Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή προϊόντων κρέατος.
Περιεχόμενο Προγράμματος
- Βασικές αρχές επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής προϊόντων με βάση το κρέας
- Σύγχρονες τεχνολογίες και εξοπλισμός στη βιομηχανία κρέατος
- Ανάπτυξη νέων προϊόντων και καινοτόμων συνταγών
- Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων στην παραγωγή προϊόντων κρέατος
- Βελτιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών και αύξηση αποδοτικότητας
Οφέλη Εκπαίδευσης
- Βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων
- Αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας
- Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και διαφοροποίηση στην αγορά
- Συμμόρφωση με τις τελευταίες νομοθετικές απαιτήσεις
- Βελτίωση των δεξιοτήτων και της τεχνογνωσίας του προσωπικού
- Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης